BURRATA GOUDENREGENPLEIN

BURRATA GOUDENREGENPLEIN lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 145 beoordelingen
19 jan 2020 om 21:25 Heerlijke pizza!
19 jan 2020 om 9:45 Pizza’s waren (veel) te zout. Ingrediënten die aangeven waren zaten er niet op. Hier niet meer bestellen, jammer want de tiramisu was wel lekker.
17 jan 2020 om 1:20 Eten van burrata is heerlijk maar de pizza was al erg afgekoeld toen die hier eenmaal aan kwam. Zou je niet verwachten als het nog geen 8 minuten verderop is
12 jan 2020 om 18:33 De pizza was zo verbrand aan de rand dat deze verkoold was, weinig toppings en de rucola zat op de bodem. De vulling van de calzone vonden wij niet zo spannend. De smaak was vlak en de olijven ontbraken. Jammer dat kwaliteit opgeofferd werd voor snelheid.
11 jan 2020 om 21:16 Pizza was goed was smaak en was snel bezorgd. Helaas was de pizza wel aan de koude kant. Ik lees hier meerdere reviews over, dus doe hier alsjeblieft wat aan of stop anders met het bezorgen van eten.
10 jan 2020 om 21:59 Pizza was koud en erg donker gebakken, veel zwart geblakende randen
10 jan 2020 om 21:51 Het eten was koud
8 jan 2020 om 20:17 Heerlijke pizza’s en warm bezorgd!
2 jan 2020 om 20:25 I love their pizza’s but somehow always slightly burnt if delivered. I also don’t know why it takes 47 minutes as we live in the same street as the restaurant. Wish they would get it sorted because they are our favourite pizza restaurant
29 dec 2019 om 8:51 Pizza tastes great but arrived almost cold. We don’t live very far away from the resto.
22 dec 2019 om 22:52 Heerlijke pizzas bij Burrata!! en precies op de aangegeven tijd bezorgd!
18 dec 2019 om 22:33 Pizza was lauw, maar desondanks wel lekker